Сергія Лавриненка визнали кращим у 8-му турі Першої ліги чемпіонату України з футболу

Перегляди: 821

Всеукраїнське об’єднання тренерів з футболу визнало головного тренера петрівського «Інгульця» Сергія Лавриненка кращим у 8-му турі Першої ліги.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє кореспондент CBN.

«Інгулець» у поточному сезоні зазнав трьох поразок. Остання із них від земляків-кропивничан, які до того не мали жодного очка, неабияк мотивувала петрівців. Після «Зірки» вони зібрали всі сили, щоб переграти «Металіст 1925» та реабілітуватися за незадовільний старт.

Як наслідок, господарі здолали харків’ян (1:0) і піднялися із сьомого місця на п’яте.

Також фахівці відмітили, що «Інгулець» реабілітувався за невдачу в Кропивницькому, перегравши суперників, які є одними із фаворитів у боротьбі за підвищення в класі. До того ж саме заміни, які зробив Сергій Лавриненко, стали вирішальними.

Так, вихід Олександра Мішуренка замість Кена Елли дозволив наростити тиск на оборону суперників. Вихід Іллі Коваленка додав швидкості. У потрібний момент штаб реагував на події й то нарощував кількісну присутність попереду, то насичував центр півзахисту.

Ці фактори посприяли тому, що саме наставник «Інгульця» Сергій Лавриненко отримав найвищій бал серед колег та був визнаний найкращим тренером 8-го туру Першої ліги.