У Кропивницькому визначили будинки з найкращим благоустроєм

Перегляди: 730

11 вересня виконавчий комітет міської ради Кропивницького затвердив перелік переможців міського огляду-конкурсу на кращий благоустрій багатоквартирних та приватних будинків.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За підсумками конкурсу у номінації «Кращий благоустрій багатоквартирних будинків» переможцями визнано:

- перше місце здобув будинок на вулиці Перемоги, 22, який перебуває на балансі ЖЕО №1;

- друге місце вибороли мешканці будинку на вулиці Архангельська, 11, балансоутримувачем якого є ОСББ «Будинок на Архангельській»;

- третє місце - за будинком №22 на вулиці Маланюка. Будинок перебуває на балансі ОСББ «Маланюка, 22».

Переможцем у номінації «Кращий благоустрій будинків приватного сектору» на території Подільського району став будинок №4 на вулиці Сугокліївській, власником якого є Алла Радченко. Будинки №№142 на вулиці Бобринецький шлях (господар Надія Голубєва) та 23 на вулиці Приміській (господар Руслан Федосєєв) посіли відповідно друге і третє місце.

На території Фортечного району переміг будинок за адресою: вулиця Маяковського, 34, власником якого є Геннадій Масаликін. Друге місце - за будинком №89 на вулиці Олександра Олеся (власник Олена Браженко), а третє - будинок № 57/53 (Наталія Клименюк).

Переможці у номінації «Кращий благоустрій багатоквартирних будинків» отримають грошову винагороду: за перше місце - 10 000 гривень, за друге - 7000 гривень, за третє - 4000 гривень. По 1000 гривень у якості заохочення у цій номінації отримають ще 10 будинків.

Переможці у номінації «Кращий благоустрій будинків приватного сектору» отримають за перше місце 4 000 гривень, за друге - 3000 гривень, за третє - 2000 гривень. Грошову винагороду - по 600 гривень - у цій номінації отримали також 10 будинків.