У Кропивницькому визначилися із проміжними лідерами «Громадського бюджету – 2019»

Перегляди: 775

У міській раді зробили проміжний підрахунок голосів, відданих за проекти в рамках конкурсу «Громадський бюджет – 2019».

Про це CBN повідомили у прес-службі Кропивницької міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Члени координаційної ради з питань громадського бюджету за участі авторів проекту полічили паперові бюлетені, якими голосували кропивничани за народні ініціативи, і визначили проміжний рейтинг громадських ідей. Рахували окремо по кожній категорії: «Малі», «Великі» та «Соціальні».

У категорії «Великі» лідерство утримує проект «Інноваційна дитяча медицина», який підтримали 669 мешканців міста, наступним за кількістю отриманих голосів є проект «Алея Авіаторів» із 182 голосами, далі «Спортивне містечко NEW LIFE» - 132 голоси.

У категорії «Соціальні» на першому місці - проект «Спортивний комплекс для дітей з інвалідністю "Надія"» з підтримкою в 707 голоси та проект «Благоустрій дитячих майданчиків у ДНЗ при КЗ "НВО" Спеціалізована ЗОШ № 1 –ДНЗ», за який проголосували 314 кропивничан.

У категорії «Малі» лідирує проект «Вік живи вік учись» - 230 голосів. Проект «Студія "Вікно можливостей"» - навчання комп'ютерним технологіям молоді з інвалідністю для адаптації в інформаційному просторі» - 130 голосів та «Ігровий комплекс «Дитяча мрія» - 172 голоси.

З результатами офлайн голосування по кожному проекту можна ознайомитися тут. Поточний рейтинг онлайн голосування можна відслідковувати за цим посиланням.

Нагадаємо, що голосування розпочалося 3 вересня і триватиме до 14 вересня.