У Соколівському пройшли масові змагання з велоспорту (ФОТО)

Перегляди: 984

Відкритий чемпіонат Соколівської ОТГ, присвячений Дню фізичної культури та спорту України, зібрав у неділю велогонщиків з Кропивницького, Олександрії, Знам’янського та Кіровоградського районів.

Переможці та призери визначалися у двох видах олімпійської програми: гіт з місця на 800 метрів та гонці на вибування, повідомив кореспондент СВN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гіт із місця виграв вихованець кропивницької ДЮСШ №1 Володимир Микитюк. Другий результат показав Ярослав Барановський (ДЮСШ Соколівської ОТГ), а бронзу здобув ще один представник ДЮСШ Соколівської ОТГ Ярослав Загинайко,

У груповій гонці серед хлопчиків 2004-2005 років народження не було рівних господарю змагань Ярославу Барановському, другим та третім фінішували представники кропивницької ДЮСШ-1 Євген Тесцов і Володимир Микитюк.

У юнаків 2006 року народження і молодші найкращим став кропивничан Захар Суржок, срібло та бронзу завоювали вихованці Знам’янської ДЮСШ Дмитро Руднєв і Арсеній Щуров.

У дівчат 2004-2005 років народження в груповій гонці золото - в активі Єлизавети Воротиленко. Друге та трете місце в Анастасії Терещенко та Анастасії Прочухан, які тренуються в ДЮСШ №1 Кропивницького.

В індивідуальній гонці першою фінішувала Єлизавета Воротиленко, яка випередила Валентину Гораш із ДЮСШ «Рос-Агро» Знам’янського району та кропивничанку Дарину Ткач.

Чемпіонів і призерів до успіху привели наставники Віктор Тарасенко (Соколівська ОТГ), Вадим Ківа (Мошорино Знам"янського району, «Рос-Агро»), Наталія Канюк і Віталій Тесцов (Кропивницький).

Чемпіонат пройшов за підтримки керівництва територіальної громади та обласного відділення Національного олімпійського комітету України.