Маленькому кропивничанину, який проковтнув батарейку, стало краще (ФОТО)

Перегляди: 2443

Артему з Кропивницького, який проковтнув батарейку і тяжко занедужав, стало краще.

Про це CBN повідомила його мама Яна Савченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми ще знаходимося в ОХМАТДИТі, дитина зі мною в палаті. Лікування продовжується, дивилися лікарі стравохід, то сказали, що дірка у стравоході звузилася з одного сантиметра до чотирьох міліметрів», - сказала вона.

Тривалий час у хлопчика була температура, медики знайшли причину та ефективно борються з нею. Крім того, в Артема сепсис, йому доводиться приймати велику кількість ліків.

«Ситуація була дуже складна. Найтяжче було, коли тут, у Києві, в нього відкрилася шлункова кровотеча, і лікарі сказали мені, що можна готуватися до всього. Зараз він вже грається і мультики дивитися, хоча дня три після реанімації навіть мене не підпускав і тільки плакав», - додала Яна.

Нагадаємо, у Кропивницькому Артем Савченко 2017 року народження проковтнув батарейку-таблетку. Поки лікарі дістали її, вона встигла роз’їсти стравохід, утворивши дірку діаметром близько одного сантиметра. Ураження потягнуло за собою низку інших діагнозів. Тривалий час хлопчик знаходився у реанімації - спочатку в обласному центрі, а потім у столиці.