У Кропивницькому презентували фотокнигу «Місто о п’яти іменах» (ФОТО)

Перегляди: 1196

У художньо-меморіальному музеї імені Осмьоркіна презентували фотокнигу «Місто о п’яти іменах. На перехресті стилів та епох. Архітектурні образи міста Кропивницького у фотооб’єктиві Ігоря Демчука» сьогодні, 13 вересня.

Книгу надрукувало видавництво «Імекс-ЛТД» за підтримки міської ради в рамках програми розвитку мистецтва, вихід видання приурочили до Дня міста, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Автор усіх світлин – заслужений журналіст України, фотокор газети «Народне слово», лауреат премії імені Ковпака Ігор Демчук.

Співавтор та упорядник книги – заслужений художник України, працівник музею Андрій Надєждін.

Як зазначають автори, ця книга – своєрідна віртуальна прогулянка вулицями історичного центру міста.

«Фотографій було дуже багато. Зйомки велися протягом п’яти років. Вибирали разом із Ігорем за принципом, щоб показати якомога більше стилістичних особливостей архітектури міста. Альбом презентаційний, він повинен бути яскравим, добрим, щоб та людина, яка брала його в руки, закохувалася у наше місто. Назву запропонував Василь Бондар, тому що п’ять імен має наше місто. За кожною назвою стоїть своя історія», – сказав Андрій Надєждін.

Тираж видання – тисяча примірників. Вартість одного можна уточнити у видавництві.