У Кропивницькому тепер відвідування баскетбольних матчів буде платним

Перегляди: 984

Вхід на домашні матчі БК «Золотий Вік» у новому сезоні коштуватиме 20 гривень (місце на трибуні) та 15 гривень (на балконі) відповідно.

На ігри команди Першої ліги квитки можна буде придбати за 15 гривень (місце на трибуні) та 10 гривень (на балконі), повідомили СВN у прес-службі обласної федерації баскетболу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наразі положення не зобов’язує клуби Вищої ліги будь-що запровадити платну квиткову систему для вболівальників уже з наступного чемпіонату, – пояснила директор БК «Золотой Вік» Людмила Сиділо. - Адже для того, щоб створити такий механізм, потрібен час. Однак президент ФБУ Михайло Бродський наполягає на тому, що таку систему потрібно ввести якнайшвидше. Для справжнього любителя баскетболу 20 гривень – не такі великі кошти. А клубу вони однозначно підуть на користь. Тим паче, якщо враховувати специфіку нашого залу, то частина квитків (місця на балконі) коштуватиме лише 10 гривень. Наразі ми працюємо над створенням квитків і абонементів для вболівальників, а також мережі їхньої реалізації. І вже з чемпіонату 2018/2019 років у тестовому режимі запустимо квиткову систему в роботу».

Придбати квитки та абонементи на ігри можна буде біля входу в зал факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Винниченка.