У Кропивницькому відбудуться спортивні заходи до Дня міста (ПРОГРАМА)

Перегляди: 1157

У п’ятницю, 14 вересня, в приміщенні місцевої ДЮСШ-3 о 15:00 розпочнеться чемпіонат Кропивницького з настільного тенісу.

О 16:00 в ДЮСШ-4 «Зірочка» стартує міжнародний турнір з баскетболу серед юнаків 2007 року народження, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У суботу, 15 вересня, о 9:00 на площі біля міської ради відбудеться спортивна зарядку, на яку з різних куточків міста зберуться учасники легкоатлетичного забігу та велопробігу.

В СК «Енерго-спорт» о 10:00 стартує традиційний турнір з дзюдо з нагоди Дня військового розвідника, в якому на татам вийдуть юнаки та дівчата 2005 - 2008 років народження.

Об 11:00 та 13:00 юнацькі команди ФК «Зірка» зіграють матчі чемпіонату ДЮФЛ України проти однолітків із кременчуцького «Кременя».

Відкритий чемпіонат міста з греко-римської боротьби, присвячений пам’яті тренера Миколи Бондаря, буде приймати ЦНТУ.

На стадіоні «Зірка» о 17:00 відбудеться матч чергового туру чемпіонату України з футболу в першій лізі між «Зіркою» та ковалівським «Колосом»

15 - 16 вересня також відбудуться чемпіонат України з велоспорту та відкритий чемпіонат Кропивницького, присвячений пам’яті ЗТУ Сергія Симоненка.