Мама зниклої дівчини з Суботців: «Материнське серце вірить, що моя дитина жива»

Перегляди: 18540

Завтра, 15 вересня, жителі Суботців Знам’янського району планують перекрити відрізок автодороги міжнародного значення М-12 «Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка», аби привернути увагу до зникнення 16-річної Діани Хріненко.

Про це CBN повідомила мама дівчини Олена Хріненко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Попередньо буде близько 200 людей, це мешканці села. Вони хочуть, щоб це було розслідування, а не просто – зникла безвісти, і не можуть нікого знайти. У людей також є діти і всі бояться, щоб їм не зробили нічого лихого», - сказала вона.

Жінка вважає, що правоохоронці проводять розслідування не надто відповідально й активно, допускають помилки.

«Місце злочину огородили далеко не відразу. Сподівалися, що Діана сама невдовзі повернеться, я чула такі розмови. Але ж скільки часу пройшло і жодних зачіпок, дитини немає вже 20 днів. Таке враження, що вона десь полетіла, як повітряна кулька і сліду після себе не залишила», - додала жінка.

Олена Хріненко вірить, що її дитину десь утримують проти її волі й дівчина жива.

«Ми віримо, що вона жива, материнське серце і батьківське відчувають це, ми не можемо повірити, що її немає», - сказала мама Діани.

Люди збираються завтра, 15 вересня, о 9:00 біля села Констянтинівка. На 8:00 у Суботцях знову чекають першого заступника голови Нацполіції В’ячеслава Амброськіна. Про свій намір він повідомив батькам Діани у телефонній розмові.

Нагадаємо, у Суботцях Знам’янського району всією громадою розшукують 16-річну Діану Хріненко, яка 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Амброськін доручив якнайшвидше знайти дівчину.