У Гриценка визначилися з відповідальним за виборчі штаби на Кіровоградщині

Перегляди: 1677

Олександра Жимінюка призначили відповідальним за формування виборчих штабів на Кіровоградщині від партії «Громадянська позиція», лідером якої є Анатолій Гриценко.

Про це CBN повідомили у прес-службі обласної організації політичної сили.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вчора, 14 вересня, голова Центрального виконавчого комітету «Громадянської позиції» Микола Нещадим призначив відповідальною особою з проведення підготовчої роботи з формування і кадрового наповнення виборчих штабів для участі у виборах президента у 2019 році у Кіровоградській області Олександра Жимінюка.

«Він відповідатиме за організацію виборчої кампанії, формуватиме та організовуватиме роботу окружного виборчого штабу на громадських засадах на період до початку виборчої кампанії», - сказано зокрема, у повідомленні.

Олександр Жимінюк з 2015 року є членом «Громадянської позиції». У тому ж році очолив Кіровоградську обласну організацію партії. Він 1972 року народження, приватний підприємець, засновник Благодійного фонду «Покрова-2013».

Нагадаємо, чергові вибори Президента України відбудуться 31 березня 2019 року.