На площу перед мерією Кропивницького вперше винесли бойовий прапор третього полку (ФОТО)

Перегляди: 1002

Урочисте відкриття свята Дня міста на площі перед міськрадою розпочалося вітальною святковою композицією «Вінок єдності» ансамблів «Світанок» та «Аллегро» сьогодні, 15 вересня.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Звання «Почесний громадянин міста Кропивницького» посмертно присвоїли кавалеру ордена «За заслуги» II та ІІІ ступенів, ветерану Української Повстанської Армії, колишньому політв’язню Семену Сороці за видатні заслуги перед громадою міста.

Вперше на урочисте зібрання внесли бойовий прапор третього полку спеціального призначення імені Князя Святослава Хороброго.

Зі словами привітання до кропивничан звернулись міський голова Андрій Райкович, голова Кіровоградської облдержадміністрації Сергій Кузьменко, голова обласної ради Олександр Чорноіваненко, народні депутати та вручили державні нагороди й почесні відзнаки.

Грошові сертифікати отримали переможці конкурсу «Кращий благоустрій багатоквартирних будинків» та «Кращий благоустрій будинків приватного сектора».

Закінчилася урочиста частина святкування частуванням кропивничан 264-кілограмовим фруктовим пирогом «Вишневий сад».

Фото Григорія Зуба, CBN