«Олександрія» в напруженій боротьбі поступилася «Шахтарю»

Перегляди: 781

Матч лідерів української Прем’єр-ліги завершився на користь підопічних Паулу Фонсеки, які забили по голу в кожному з таймів сьогодні, 15 вересня.

Хоча не можна сказати, що чемпіони України були на голову сильніші за своїх суперників, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександрійці зосередили зусилля на обороні, але й про швидкі контратаки не забували. Моментів «гірники» до перерви створили небагато, а гол у ворота Юрія Паньківа вийшов дещо курйозним. На 26 хвилині Сергій Болбат зробив закидання ближче до штрафного господарів, а Марлос підставив ногу й дезорієнтував голкіпера «містян» Юрія Паньківа, який пішов на перехоплення. Тож м’яч опинився у сітці воріт «Олександрії» - 0:1. Після цього підопічні Володимира Шарана не дозволили суперникам розвинути успіх, але самі своїми напівмоментами не скористалися.

По перерві гості не форсували події, пам’ятаючи про матч Ліги чемпіонів, який «Шахтар» зіграє вже найближчої середи. Олександрійці ж додали в швидкостях й мали кілька шансів відновити рівновагу. Після передачі Задераки в упор головою пробив Банада, але влучив у Андрія П’ятова.

Ну а коли господарі поля побігли всією командою на заключний штурм, гості провели швидкий контрвипад, і Віктор Коваленко, який вийшов на заміну, вибіг сам на сам з Юрієм Паньківим і пробив влучно. Матч лідерів УПЛ, який зібрав аншлаг на КСК «Ніка» в Олександрії, завершився непростою перемогою чемпіонів України. Підсумковий рахунок протиборства – 0:2.