Порошенко привітав кропивничан з Днем міста

Перегляди: 2856

Президент Петро Порошенко привітав жителів Кропивницького з 264 річницею з дня заснування міста.

Привітання опубліковане на офіційному сайті глави держави.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наводимо текст повністю: «Шановні кропивничани!

Вітаю вас із Днем міста. Кропивницький — це місце козацьких історичних традицій, колиска сучасного реалістичного театру, столиця сільськогосподарського машинобудування, науковий, спортивний, танцювальний та творчий осередок у центрі Степової Еллади.

Ви живете у прекрасному місті. Саме тому бережіть та примножуйте його славу, спільно розбудовуйте та впроваджуйте новітні інфраструктурні проекти, модернізуйте життєвий простір, реалізуйте сучасні ініціативи, які зроблять ваш край ще кращим, а містян — заможнішими і духовно багатшими.

Імена Марка Кропивницького і братів Тобілевичів, Володимира Винниченка i Юрія Яновського, Ігоря Тамма та Василя Сухомлинського уславили творчу самобутність краю, а військову звитягу нині гідно демонструють герої-кіборги із З-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго. Кропивницький назавжди успадкував волелюбство, непримиренність до зухвалого ворога, патріотизм і громадянську позицію.

Хочу подякувати всім жителям міста, які разом із іншими українцями відстоюють зі зброєю в руках незалежність країни та мир.

Тепла і радості кожній родині, злагоди та добра нашій рідній Україні!

Зі святом!

Петро ПОРОШЕНКО».

Нагадаємо, сьогодні, 15 вересня, Кропивницький відзначає 264-річчя з дня заснування.