«Зірка» знову зазнала невдачі

Перегляди: 1128

У матчі дев’ятого туру чемпіонату України в Першій лізі кропивницька «Зірка» приймала на своєму полі одного із лідерів першості – ковалівський «Колос» учора, 16 вересня.

На цей матч господарі поля вийшли без трьох гравців основного складу, адже півзахисник Іван Рудницький та захисники Назар Виздрик і Олександр Дугієнко не змогли зіграти через ушкодження, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проблеми в обороні призвели до того, що гості вже на 10 хвилині повели в рахунку. Олександр Маткобожик сфолив проти суперника у власному штрафному майданчику, а Олександр Поздєєв впевнено реалізував беззаперечний пенальті – 0:1.

На цьому підопічні Руслана Костишина не зупинилися і вже за 16 хвилин подвоїли свою перевагу. В цьому епізоді на класну передачу в штрафний з лівого флангу відгукнувся Олександр Бондаренко й головою вразив ціль – 0:2.

Після цього «колосовці» трохи заспокоїлися й без особливих проблем довели справу до перерви.

У другому таймі кропивничани виглядали значно краще й мали кілька гарних шансів скоротити відставання в рахунку. Але Олексій Збунь не реалізував вихід сам на сам з голкіпером суперників, та й в інших небезпечних моментах підопічним Андрія Горбаня не вистачило виконавської майстерності. Гості ж більше грали другим номером, але також мали свої шанси забити. Та все ж рахунок першого тайму залишився незмінним – 0:2.

«Колос» зберіг за собою другу сходинку турнірної таблиці й залишився єдиною командою Першої ліги, яка в цьому сезоні ще не програвала. А «Зірка» з трьома очками займає передостаннє, 14 місце, випереджаючи на один пункт винниківський «Рух».