ФК «Інгулець» здобув перемогу на виїзді

Перегляди: 892

У поєдинку дев’ятого туру чемпіонату України в Першій лізі петрівський «Інгулець», вчора, 16 вересня, зустрічався у гостях з «Агробізнесом» із Волочиська, повідомляє кореспондент CBN.

Задля цього протистояння наставник петрівчан Сергій Лавриненко зробив значні зміни у стартовому складі. Можливо, через це дещо небезпечніше до перерви виглядали господарі поля. Саме підопічні Андрія Донця забили першими, коли на 34 хвилині влучно пробив під поперечину Богдан Семенець – 1:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Через п’ять хвилин нашим землякам вдалося відновити рівновагу. Після тривалої позиційної атаки, В'ячеслав Піднебенной закинув м’яч в штрафну, де Роман Козлов зробив скидку на Станіслава Передиристого, який зрячим ударом на виконання вразив ціль – 1:1. У кінцівці першого тайму господарі не використали два виходи сам на сам, коли добре зіграв воротар «Інгульця» Геннадій Ганєв.

У другому таймі на полі було більше боротьби, ніж осмисленого футболу. А малочисельні небезпечні моменти успіху суперникам до останньої хвилини не приносили. І тут, як і в попередньому поєдинку, хлопці Сергія Лавриненка проявили характер і забили переможний гол. Зробили це гості, коли грати залишалося менше хвилини. Олександр Акименко зробив передачу на Владислава Клименка, якому відзначитися допомогла помилка захисника Бойчука - він подарував м’яч супернику.

Удар з лінії воротарського майданчика вийшов сильним і влучним. І через декілька секунд пролунав фінальний свисток, що зафіксував п’яту в сезоні перемогу «Інгульця», який займає п’яту сходинку турнірної таблиці, відстаючи від лідера – СК «Дніпро-1» на п’ять очок.