Президент пообіцяв привезти у Кропивницький посла Японії (ФОТО)

Перегляди: 2387

Під час візиту до Кропивницького Президент України Петро Порошенко звернув увагу на роботи вихованців Станції юних техніків міськради, гуртка залізничного моделювання.

Як повідомив CBN керівник гуртка Володимир Цись, прогулюючись Дворцовою, Президент звернув увагу на стенд із залізницею, зроблений руками юних кропивничан.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час спілкування з педагогами він пообіцяв привезти у Кропивницький свого друга - посла Японії, який теж захоплюється моделюванням залізниць. В СЮТі сподіваються на майбутню українсько-японську співпрацю.

«Якщо сказав - зробить», - запевнив колектив СЮТ міський голова Кропивницького Андрій Райкович.

За словами Володимира Цися, гурток залізничного моделювання у Кропивницькому - єдиний в Україні. В ньому займаються 15 дівчат і хлопців. А в цілому в СЮТі свої творчі здібності проявляють більше 700 дітей з Кропивницького віком від п’яти до 21 року.

З нового навчального року на базі СЮТ в рамках реалізацїі обласної програми «Захисник Кіровоградщини», всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») та міської програми «Майбутній захисник України» працює міський координаційний сектор національно-патріотичного виховання.

Фото Івана Леонова.