У Кропивницькому відзначили День рятувальника (ФОТО)

Перегляди: 1272

Урочистості з нагоди Дня рятувальника відбулися на плацу біля обласного управління відомства сьогодні, 17 вересня, передає кореспондент CBN.

Привітати рятувальників прийшли голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, міський голова Кропивницького Андрій Райкович, секретар міськради Андрій Табалов, народні депутати України Костянтин Яриніч та Олександр Горбунов, бійці ДСНС з обласного центру та районів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найкращим представникам професії вручили почесні грамоти, нагороди та чергові звання. Головний рятувальник області Віталій Миронюк відзначив важливість кожного співробітника та подякував колегам за гарну роботу.

«Незважаючи на те, чи це рятувальник, який йде у вогонь, чи це адмінпрацівник – від кожного з вас залежить робота всього механізму, – зазначив Миронюк. – Коли ми працюємо разом – ми можемо не лише ліквідовувати, а й попереджувати надзвичайні події та ситуації. Дуже дякую всім за роботу».

Рятувальників також привітав та благословив єпископ Кропивницький і Голованівський УПЦ Київського патріархату Марк.