Кропивницькі бейсболісти практично забезпечили собі  «золото» та «срібло» чемпіонату України

Перегляди: 832

Тільки формальність заважає зараз оголосити чемпіонами України команду «BioTexCom-КНТУ», а «срібло» вже здобули бейсболісти «BioTexCom-СДЮШОР».

До Дня міста обидві бейсбольні команди Кропивницького грали вдома свої матчі ІX туру, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У суботу, в першій грі бейсболісти «BioTexCom-КНТУ» розтрощили суперників із черновіцького «Сокола» - 21:3. А «BioTexCom-СДЮШОР» у двох матчах проти «Західного вогню» (Рівне) також святкував дві впевнені перемоги – 11:1, 10:1.

Таким чином підопічні Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна стали недосяжними для своїх суперників у боротьбі за друге місце. І хоча в своїй третій грі проти рівненців, яка відбулася недільного ранку, «сдюшорівці» в напруженій боротьбі поступилися рівненцям із рахунком 2:3, але це не дуже їх засмутило.

Тож можна привітати «BioTexCom-СДЮШОР» із заслуженим «сріблом».

Що ж стосується підопічних Юрія Бойка, то вони не мали жодних проблем у неділю, двічі декласувавши чернівецький «Сокіл» - 17:2 та 21:0.

Тепер завадити «BioTexCom-КНТУ» де-юре оформити 23-й титул чемпіонів України може лише одна обставина – технічні поразки в наступних домашніх матчах проти київської «Атми». Але потрібно дочекатися офіційного завершення чемпіонату й вручення кропивничанам золотих та срібних нагород.