На Кіровоградщині депутат, син якого ледь не помер від голоду, просить грошей

Перегляди: 2396

Депутат Новоукраїнської райради Олександр Мольченко просить допомогти йому грошима для організації приїзду «груп підтримки» на суд з Кривого Рогу та Дніпра.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«25.09.2018 року в Новоукраїнському районному "суді" Кіровоградської області о 08:10 та о 10:00 відбудуться чергові "судові засідання", на які я запрошую громаду міста Кривий Ріг та міста Дніпро. Для реалізації цієї дії необхідно винайняти автобус. Вартість дороги коштуватиме близько п'яти тисяч гривень», - ідеться в дописі.

Мольченко також наводить реквізити своєї банківської карти.

«Ваша допомога є запорукою майбутнього нашої родини. З повагою до Українського Народу, батько - Олександр, мати - Наталія, діти - Олександра, Юлія, Владислав та Єва», - закінчує свій пост депутат.

Нагадаємо, з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків вилучили всіх дітей – першого з вагою сім кілограмів замість 16 орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

11 вересня Новоукраїнський районний суд обрав Мольченку запобіжний захід – два місяці цілодобового домашнього арешту.

25 вересня в Новоукраїнському районному суді відбудеться засідання щодо позбавлення Мольченків батьківських прав.