ПриватБанк рекомендує зберігати гроші на депозитах

Перегляди: 606

ПриватБанк рекомендує кропивничанам зберігати кошти на депозитних рахунках, аби не дати злочинцям жодного шансу на незаконне збагачення.

Про це CBN повідомили у прес-службі банку.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Чи не щодня прес-служба поліції інформує українців про пограбування, квартирні крадіжки та інші майнові злочини. Навіть якщо пощастить і злочин розкриють, цей факт підніме лише моральний дух потерпілого, але не допоможе покрити фінансові втрати.

«Ми не лише надійно зберігатимемо ваші гроші, а ще й примножимо їх, - пояснив керівник Напрямку Збереження Кіровоградської філії ПриватБанку Анатолій Росолов. - Сьогодні у банку розроблено велику кількість депозитних програм, серед яких кожен може знайти оптимальне рішення».

Лише ПриватБанк надає можливість повного контролю за своїми вкладами, здійснення всіх операції через Інтернет та пропонує розміщувати депозити online: у Приват24, на сайті банку чи через мобільний додаток «Мої вклади». Кожен клієнт має можливість самостійно відкривати депозити, миттєво розміщувати гроші навіть без відвідування банку, дистанційно поповнювати, контролювати в режимі реального часу залишки та спостерігати, як стабільно зростають доходи на депозитному рахунку.

Жителі Кіровоградщини довірили ПриватБанку близько 1,35 млрд грн. своїх збережень, розмістивши їх на за різними депозитними програмами.

Строковий вклад у національній валюті від ПриватБанку визнали переможцем FinAwards-2018 у номінації «Найкращий ощадний вклад».

Депозитні вклади у найбільшому державному банку додатково захищені гарантіями Фонду гарантування вкладів фізичних осіб, а держава як стовідсотковий власник ПриватБанку забезпечує стабільну роботу за всіма напрямками.