Юнаки «Зірки» здобули дві перемоги в чемпіонаті ДЮФЛ України

Перегляди: 890

На виїзді підопічні Вадима Даренка та Вадима Бондаря перемогли однолітків із кременчуцького «Кременя».

«Зірка» U-14 у непростому матчі на виїзді забила у ворота господарів поля два «сухих» м’ячі, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі після тривалої атаки вдало завершив зусилля партнерів, зігравши на добивання, Максим Скороход. А по перерві блискучий рейд Антона Львова, який обіграв трьох захисників, завершився виходом сам на сам із голкіпером і влучним ударом – 2:0.

Хлопці Вадима Даренка, які проводять перший сезон у ДЮФЛ України, здобули вже другу перемогу в двох стартових матчах.

Також стовідсоткового результату досягли й інші дебютанти змагань такого рівня з «Зірки» U-15. Вихованці ЗТУ Вадима Бондаря теж здолали ровесників із «Кременя» на їхньому полі.

До перерви у гостей після класної передачі Євгена Присяча відзначився Євгеній Ільченко. На початку другого тайму кременчужани відігралися, але вже через декілька хвилин Єгор Пурцакін узяв ініціативу на себе, «продавив» двох оборонців і знову вивів «зіркових» вперед – 1:2. Та згодом арбітр, який більшість суперечливих епізодів трактував на користь «Кременя», відверто «вигадав» другу жовту карту Євгенію Ілюченку, залишивши гостей в меншості. Але, маючи в своєму складі на одного гравця менше, кропивничани спромоглися заробити беззаперечний пенальті, який впевнено реалізував Максим Бондар.

Та на останній хвилині рефері знову втрутився в хід боротьби, призначивши, м’яко кажучи, сумнівний пенальті в ворота нашої команди. Тож рахунок став 2:3.

Незважаючи на фінальний штурм господарів у компенсовані чотири хвилини, хлопці Вадима Бондаря втримали мінімальну перевагу й записали до свого активу другу перемогу.

Старші вихованці Академії ФК «Зірка» свої домашні матчі «Кременю» програли. При цьому обидва поєдинки розгорталися за схожим сценарієм. Наші хлопці припускалися дуже багато помилок у захисті, що дозволяло суперникам забезпечити собі солідну перевагу – 0:3. А потім як підопічні Дмитра Донченка, так і вихованці Дмитра Кононченка ледь не створили диво. У «Зірки» U-16 у середині другого тайму Єгор Артюх спочатку реалізував пенальті. Згодом він же вивів класною передачею сам на сам із воротарем кременчужан Олександра Ждановича, який скоротив відставання до мінімуму. Але, маючи прекрасні можливості відновити рівновагу, підопічні Дмитра Донченка своїми шансами не скористалися й зазнали вже другої поразки в сезоні – 2:3.

Вдалося так само наблизитися до своїх конкурентів і хлопцям Дмитра Кононченка, завдяки автоголу суперників і влучному удару Богдана Гори. Потім господарі поля втратили стовідсотковий момент, коли гравець «Зірки» з п’яти метрів влучив у голкіпера. Футболісти «Кременя» покарали кропивничан, знову використавши помилку захисника. ТПідсумковий результат зустрічі - 2:4, і «Зірка» U-17 після двох матчів не набрала жодного турнірного балу.