Жителі Суботців стверджують, що поліція не справляється з пошуками Діани Хріненко, правоохоронці заперечують

Перегляди: 3290

Жителі Суботців стверджують, що поліція необ’єктивна у пошуках Діани Хріненко, правоохоронці наполягають на тому, що роблять все можливе, аби якомога скоріше встановити місцезнаходження 16-річної дівчини, повідомляє CBN.

«У деяких будинках у нашому селі були по три, чотири рази правоохоронці – перевіряли погреба, каструлі, морозилки, а деякі будинки – зовсім, жодного разу не перевіряли. Скільки днів пройшло, а результатів – нуль, такого не може бути», - зауважила жителька Суботців Наталія Гівці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Наразі вживаються всі можливі заходи щодо встановлення обставин зникнення Діани Хріненко, а також встановлення осіб, які могли бути до цього причетними», - прокоментував т. в. o. заступника начальника ГУ НП в oбласті Oлексій Нікoлаєв.

У справі є зрушення, але це – оперативна інформація, яку правоохоронці не розголошують. Фахівці прoвели неoбхідні експертизи речoвих дoказів у справі Діани Хріненко, подальша робота проводиться відповідно до отриманих результатів.

«З початку залучено до 200 представників особового складу, на постійній основі працюємо з громадськими організаціями, які з нами відпрацьовують можливе місцезнаходження дівчини. До сьогоднішнього дня ми обертів не збавляємо, ми розширили коло пошуків і пересуваємося далі», - наголосив він.

У ГУ Нацполіції в області вчергове звернулися до громадян із проханням допомогти у пошуках Хріненко Діани Олександрівни, 2001 року народження, мешканки села Суботці Знам’янського району, яка 24 серпня о 21:00 пішла в центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Її прикмети: худорлявої статури, зріст 170 см, волосся довге світло-русявого кольору.

Була одягнута: брюки білого кольору, біла блузка, червоний кардиган, босоніжки білого кольору.

При собі мала сумку золотистого кольору.

Будь-яку інформацію, що сприятиме встановленню місцезнаходження дівчини, можна повідомити за телефонами: (05233) 2-12-80, 2-20-94 або до найближчого відділення поліції за номером 102.

Нагадаємо, жителі Суботців перекривали дорогу міжнародного значення через безрезультатні пошуки Діани.