На Кіровоградщині підозрюваний у різанині розгулює на свободі й погрожує розправою своїй жертві

Перегляди: 1839

На Кіровоградщині обвинувачений у замаху на вбивство знаходиться на волі та на даний час щодо нього не застосували жодного запобіжного заходу.

Про це CBN повідомив потерпілий Кирило Гладкий.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У ніч на Івана Купала з 6 на 7 липня у Первозванівці один із місцевих жителів наніс ножові поранення іншому. 18-річного потерпілого друзі доставили до лікарні, в нього була велика крововтрата. Лікарі вчасно надали хлопцеві медичну допомогу і врятували йому життя. За цим фактом розпочали кримінальне провадження, розслідування якого здійснювалося Кіровоградським районним відділенням поліції.

Наразі справу передали до суду, однак внаслідок зволікання з передачею обвинувального акту до суду (близько 10 днів) строк дії застосованого до обвинуваченого нічного домашнього арешту закінчився. Так як вказана справа має розглядатись судом в складі колегії, вирішити питання про запобіжні заходи можливо лише в судовому засіданні, яке призначили на кінець жовтня 2018 року.

Останнім часом на адресу потерпілого надійшло кілька телефонних дзвінків від підозрюваного, в яких останній погрожував потерпілому фізичною розправою за те, що він написав заяву до поліції.