У Кропивницькому готуються до відкриття AGROEXPO-2018 (ФОТО)

Перегляди: 1929

В обласному центрі готуються до проведення міжнародної виставки AGROEXPO.

На якому етапі зараз підготовчі роботи, за тиждень до відкриття перевірив голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко сьогодні, 19 вересня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як розповів голова Асоціації «Украгромаш» Павло Штутман, за результатами минулого року AGROEXPO увійшла в десятку найбільших виставок Європи – займала 125 тисяч квадратних метрів. Цьогоріч площі буде не менше.

«Для нас важливо, що ця виставка, яка започаткувалася на спільному ентузіазмі, переростає у захід європейського рівня. У цьому році ми відремонтували чотири тисячі квадратних метрів, облаштували нову реєстраційну зону, створили третій конференц-зал на 120 місць, де проходитиме ділова програма. У нас братиме участь ряд іноземних делегацій. У перші три дні відбуватимуться польові демонстрації техніки. Ми боремося за те, щоб ця виставка була одним із драйверів економіки України», – розповів Павло Штутман.

«Покровський ярмарок», який проходить у рамках AGROEXPO, цьогоріч триватиме на один день довше – чотири дні. За цей час кожен район області презентуватиме свій економічний, культурний і туристичний потенціал.

Для зручності відвідувачів поряд із виставковою площею облаштували стоянку на п’ять тисяч автомобілів.

«Ми з кожним роком маємо позитивну динаміку – людей, представників і площі більше, організація якісніша і про нас все більше і більше в Україні і світі дізнаються. Переконаний, що в цьому році ми добре попрацювали для того, щоб цьогоріч виставка AGROEXPO відкрилася для відвідувачів по-новому», – зазначив Сергій Кузьменко.