Кропивничан просять терміново розрахуватися за послуги централізованого опалення

Перегляди: 844

Населення Кропивницького є одним з найбільших споживачів комунальних послуг, від вчасно оплачених коштів за отримані послуги залежить ефективна робота підприємств - надавачів таких послуг.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головне управління житлово-комунального господарства міської ради Кропивницького та підприємства-надавачі послуг звертаються до жителів міста та інших споживачів з великим проханням – якнайшвидше та в повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Підприємства, в свою чергу, зобов’язуються і надалі надавати комунальні послуги.

Незабаром розпочнеться опалювальний сезон 2018 - 2019 років, і для уникнення загрози відімкнення технологічного обладнання від енерго- та газопостачання підприємствам необхідно вчасно розрахуватися за електроенергію та природний газ.

Для вчасного початку опалювального сезону та стабільного його проходження у міськраді звертаються до споживачів теплової енергії терміново погасити заборгованість за послуги централізованого опалення. Крім того, нагадують про розрахунок населення та інших категорій споживачів за спожиті енергоносії – природний газ та електричну енергію.