Кропивницьких посадовців вчили, як зробити з Кропивницького Smart City

Перегляди: 851

14 та 15 вересня у Львові тривав Forum - 4510, у якому взяли участь понад 250 учасників з усієї України та 13 спікерів з усього світу.

У роботі форуму взяли участь і представники управління містобудування та архітектури обласного центру, повідомили CBN у прес-службі міської ради Кропивницького.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час форуму вивчався досвід Іспанії, Нідерландів, Ізраїлю, Польщі, Австрії, Бельгії та США у впровадженні засад Smart City - розумного міста. Спікери заходу інформували його учасників про проекти, які вже були реалізовані в їхніх країнах та містах.

Учасники форуму познайомилися з досвідом у реалізації урбаністичних проектів та перетворень, набули практичних навичок щодо розробки проектів та програм, що змінюють міський простір і роблять його доступнішим для жителів.

Досвід обіцяють втілити у пропозиції під грантові програми та проекти, які допоможуть зробити Кропивницький більш європейським, ошатним та комфортнішим для життя.