У Благовіщенському районі триває будівництво амбулаторії (ФОТО)

Перегляди: 1008

В селі Йосипівка Благовіщенського району повним ходом тривають роботи з будівництва амбулаторії за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.

Про це CBN повідомили у Благовіщенській РДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З моменту початку будівельних робіт перенесли водопровід та кабелі Інтернету, зробили подушку під фундаментні блоки та завершили їх монтаж. Наразі здійснюється зворотна засипка фундаментних блоків та розпочинається заливка верхнього монолітного поясу фундаменту.

Наступного тижня планується розпочати зведення стін. Для будівництва придбали фундаментні блоки, товарний бетон, армуючу сітку, газобетон, плити перекриття та перемички.

Загальна кошторисна вартість об’єкту згідно проектно-кошторисної документації становить – 6272,153 тис. грн., в тому числі: кошти державної субвенції у сумі 5,6 млн. грн. та співфінансування з районного бюджету – 627,2 тис. грн.

Згідно узгодженого календарного плану виконання робіт будівництво повинно завершитися до 25 листопада 2018 року.

Нагадаємо, Кіровоградщина стала однією з перших областей, де розпочали будівництво нових сільських амбулаторій за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.