У кропивницькій школі відкрили дитячу ігрову кімнату (ФОТО)

Перегляди: 2008

Сьогодні, 20 вересня, у Кропивницькому на базі 30 школи відкрили дитячу ігрову кімнату.

Тут учні початкових класів зможуть з користю провести час, погратися та познайомитися з новими друзями, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дизайн кімнати стилізований під сучасну екранізацію твору Льюїса Керролла «Аліса в країні див». У кімнаті - сучасні меблі та інтелектуальне ігрове наповнення. Тут діти зможуть не тільки відпочивати, а й навчатися через гру.

«Сучасна спортивна зала, яку в школі відкрили торік, а також ігрова кімната – важливі кроки до створення Нової української школи, - впевнений міський голова Кропивницького Андрій Райкович. - Великий процес долучення громади до формування Нової української школи в Кропивницькому розпочався, іде правильно, і ми будемо робити все необхідне спільно з громадою, щоб дітям було зручно».

«Для дітей назва звучить як "ігрова кімната", але ми знаємо, що в концепції НУШ прописана можливість і навіть обов’язковість навчання через такі форми, щоб дітям було цікаво. Саме через гру ми зможемо доносити дітям ту інформацію, яку потрібно», - сказала директор школи Наталія Вельгун.

До створення кімнати долучилися небайдужі кропивничани. Хтось подарував іграшки, хтось - дитячі книжки, хтось підтримав фінансово, допоміг поклеїти шпалери. Загальну вартість зони для відпочинку і навчання не обраховували. З міського бюджету на реалізацію проекту не використали жодної копійки.

«Ми всі разом об’єдналися в одну команду заради наших дітей. Кожен з нас розуміє: чим більше ми будемо вкладати в наших дітей, тим більш успішними і щасливими будуть наші діти в майбутньому», - зауважив ініціатор проекту Сергій Кріпак.

Це тільки початок облаштування зони для відпочинку і навчання дітей. В подальшому у школі планують наповнити куточок сучасною технікою.