У Кропивницькому щось вибухнуло, що саме - ніхто не знає

Перегляди: 3350

Звук вибуху невідомого походження стривожив жителів (за інформацією з соцмереж та спільнот у месенджерах) вулиць Соборна щонайменше до Олексіївки (район станції «швидкої») та Дендропарку вчора, 19 вересня.

Виклик про це отримали диспетчери «101» о 21:24, повідомив CBN черговий оперативно-координаційного центру УДСНС в області Віталій Костенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його інформацією, виклик надійшов за адресою вулиця Соборна, 19, під’їзд 2. На місце одразу виїхали підрозділи аварійно-рятувального загону спецпризначення. У під’їзді на четвертому поверсі відчувався запах диму, як свідчать пожежні, але очевидного джерела диму не було.

Драбиною рятувальники піднялися на четвертий поверх ззовні – побачили, що хтось у помешканні є. Приїхала власниця квартири з ключами та відкрила двері – вдома в неї був син, який просто спав та нічого надзвичайного в помешканні не відбувалося – ні задимлення, ні загоряння.

На місце загадкового інциденту приїжджали патрульні. Невдовзі CBN доповнить інформацію коментарем від правоохоронців.