У Кропивницькому за зроблене тату можна отримати бонуси на банківську карту

Перегляди: 787

Мережа партнерів програми «Бонус Плюс» на Кіровоградщині налічує 1027 торговельно-сервісних точок, які надають клієнтам ПриватБанку бонуси (до 20% від суми наданих послуг чи покупок) у вигляді електронних грошей на свій бонусний рахунок.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Новим партнером ПриватБанку стала кропивницька студія «Тату-Залежні», долучившись до програми «Бонус Плюс» та ставши членом дисконтного клубу ПриватБанк VIP. Відтепер клієнти ПриватБанку, розраховуючись за тату карткою Gold, отримають 2% на свій бонусний рахунок. При розрахунках преміальними картками - знижки до 5% від вартості послуг.

«Для надзвичайно важливих клієнтів ПриватБанком розроблена спеціальна елітна програма лояльності, яка отримала назву дисконтний клуб "ПриватБанк VIP", - розповіла керівник Бізнесу обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Олена Гаврилюк. - В рамках цієї програми ми обираємо елітні компанії торгово-сервісної сфери, які стають нашими партнерами у наданні гідного рівня обслуговування, а також знижок клієнтам при оплаті преміальними платіжними картками, емітованими ПриватБанком».

Тепер кожне тату принесе ще й винагороду у вигляді бонусів та знижок. Отримані таким чином бонуси можна знову витрачати. Доступ до бонусного рахунку автоматично відкритий через будь-яку картку ПриватБанку. Подивитися, скільки там накопичено коштів, можна в популярних каналах - Приват24, 3700, мобільному додатку. Витрачати накопичені бонусні кошти можна, сплачуючи покупки чи послуги з бонусного рахунку на карті ПриватБанку. Для цього при оплаті картою слід попросити касира оплатити покупку з бонусного рахунку.

«Лише нещодавно ми почали працювати з ПриватБанком, встановивши пос-термінали для оплати банківськими картками, - розповів директор студії «Тату-Залежні» Сергій Осіпчук. - Гарні результати вже маємо. Крім того, ми чудово розуміємо, що розвиток та розширення бізнесу можливе лише у випадку використання та застосування сучасних інноваційних важелів, якими з нами ділиться ПриватБанк. Сьогодні - це бонусні програми, які вже мають мільйони своїх прихильників. Маємо надію, що і в нашому салоні вони запрацюють на повну».

«Сервіс "Бонус плюс" та членство у дисконтному клубі ПриватБанку VIP підвищують престиж закладу і кількість задоволених клієнтів, - зазначила керівник напрямку Бонус Плюс Кіровоградського регіонального управління ПриватБанку Олена Копієвська. - Вони користуються заслуженим попитом серед підприємців Кіровоградщини, про що свідчить кількість підприємств-партнерів, власники яких розуміють, що партнерство з ПриватБанком надає значні переваги перед конкурентами, збільшує кількість задоволених клієнтів та, відповідно, товарообіг».

Станом на 1 вересня 2018 року на бонусних рахунках жителів Кіровоградщини накопичені більше 1,2 мільйона гривень, які вони можуть витрачати у мережі партнерів програми «Бонус Плюс» ПриватБанку.