Ведучі «Орла і решки» передаватимуть жителям Кропивницького персональні вітання

Перегляди: 1409

Ведучі «Орла і решки» представили на благодійному аукціоні «Інтер-дітям» незвичайні лоти. Коля Серга, Євген Синельников та Аліна Астровська передаватимуть персональні вітання своїм шанувальникам.

«Я зі своїми колегами Колею Сергою та Євгеном Синельниковим приєдналася до благодійного аукціону "Інтер-дітям". Якщо ви хочете отримати від нас відео-привіт, вітання з днем народження на відео, заходьте на сайт deti.inter.ua і купуйте наш лот. І тоді ми запишемо для вас відео у своєму Instagram Stories або просто надішлемо вам персональне відео-звернення. Давайте допомагати дітям! Це насправді легко», - сказала Аліна Астровська у зверненні до своїх прихильників.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Цей лот може стати дивовижним і оригінальним подарунком для себе та своїх близьких.

Ведучі «Орла і решки» представили на аукціоні ще чотири лоти. Настя Івлєєва передала листівку зі своїм автографом і балончик з вісьмома літрами чистого повітря зі Скелястих гір Канади. Такі балони рятували Настю від найсильнішого смогу і неприємного запаху на зйомках у деяких азіатських країнах.

Антон Птушкін віддав на аукціон шапку фаната своєї улюбленої команди - «Реал Мадрид». Головний убір Антон привіз зі зйомок у Мадриді, де відвідав матч найтитулованішого футбольного клубу Іспанії.

Також у якості лоту виставлена ексклюзивна чашка з логотипом «Кругосвітка» - таких всього було випущено 100 екземплярів.

Усі зібрані кошти будуть спрямовані на ремонт і оснащення палати трансплантації кісткового мозку у дитячому відділенні Національного інституту раку. Благодійний аукціон «Інтер-дітям» діє п'ятий рік. За цей час було придбано життєво необхідне медичне обладнання для клінік, які приймають дітей з усієї України.

Всього на аукціоні представлено понад 80 лотів від спортсменів і артистів, відомих далеко за межами України. Зокрема, учасниками благодійного проекту є Олександр Усик, Андрій Шевченко, Владислав Ващук, Сергій Ребров, Андрій Воронін, Даріо Срна, Сергій Нагорняк, Анатолій Дем'яненко, Володимир Єзерський, Жан Беленюк, Денис Берінчик, Монатік, Світлана Тарабарова, Монсеррат Кабальє, Томас Андерс, Антоніо Бандерас.