БК «Золотий Вік-2» готує кадри до чемпіонату України

Перегляди: 911

Баскетбольний клуб «Золотий Вік-2» розпочав підготовку до нових випробувань у третьому за значимістю українському баскетбольному дивізіоні.

Як повідомили СВN у прес-службі обласної федерації баскетболу, втрати в складі доволі суттєві: Владислава Лукинського запросили до БК «Київ-Баскет», Олександр Петров та Микита Мизь пішли на підвищення до «Золотого Віку», Євген Мутель та Костянтин Фомічов не матимуть можливості допомогти колективу через занятість на основній роботі. В «Золотому Віці-2» гравці заробітну плату не отримують, а кошти виділяються лише на проїзд та харчування в виїзних поєдинках.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Також до першої клубної команди наставники планують долучати Руслана Фортуну, Івана Рибченка та юного новобранця, гравця 2003 р.н. Ярослава Пояркова. Окрім цього поповнили команду Артур Мизь (2002 р.н.), Дмитро Холодовський (2001 р.н.), а також вихованці світловодської школи баскетболу, тренера Володимира Лисака – Микита Бурлака та Богдан Ткаченко.

Із минулорічного складу залишилися Руслан Фортуна, Євген Саламаха, Олександр Хапун, Андрій Вербовий та Іван Рибченко.

Підготовку до нового чемпіонату підопічні Андрія Бабенка розпочали 15 серпня. Особливу увагу спочатку приділили загальній фізичній підготовці, а з першого вересня розпочали працювати в залі.

Чемпіонат України в Першій лізі стартує в середині жовтня, але календаря та складу учасників наразі ще немає. Головною ж метою на наступний сезон, як і в минулому чемпіонаті, є підготовка кваліфікованих виконавців для головної команди й можливість добре проявити себе на серйозному рівні.