Кропивницькі спецпризначенці взяли футбольний реванш в одеситів

Перегляди: 997

Вчора, 20 вересня, на полі зі штучним покриттям стадіону «Зірка» в Кропивницькому відбувся матч відкритого чемпіонату України «Героїв АТО» між командами третього полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго та командою Військової академії м. Одеса, повідомляє кореспондент CBN.

Cаме одесити завдали нашим воїнам єдиної поразки в ході цього чемпіонату з рахунком 2:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Звітний матч розпочався для кропивничан не дуже вдало. Вже в дебюті зустрічі, рятуючи власні ворота, рукою зіграв Максим Коваленко. Як наслідок, вилучення та пенальті, який гості реалізували – 0:1. Але господарі поля, завдяки вдалим діям Євгена Фрітче, доволі швидко відновили рівновагу – 1:1. Через декілька хвилин Фрітче знову ж таки змусив захисників одеситів сфолити в штрафному майданчику, а Євген Павлов переграв голкіпера суперників із «позначки» - 2:1. До перерви гості змогли відігратися – 2:2.

Другий тайм проходив у запеклій боротьбі, де ініціатива більше була в одеситів, які грали в більшості. Наші хлопці відповідали стрімкими контратаками. На останній хвилині господарі поля заробили право на кутовий. На подачу корнера відгукнувся Віктор Клименюк й забив вирішальний гол – 3:2.

Щоб вийти у плей-офф із першого місця підопічним Єдуарда Особлюка потрібно в заключному турі групового етапу здолати южноукраїнську «Енергію».