У Кропивницькому ліквідували стихійне сміттєзвалище, де жили щури (ФОТО)

Перегляди: 1729

Раніше на смітник та його жителів – собак і щурів – неодноразово скаржилися місцеві, хоча самі ж і створили безлад. Не один рік жителі мікрорайону дорогою до зупинки транспорту скидали сюди сміття, підгодовували бродячих собак.

До прибирання залучили 20 працівників ЖЕО №4, самоскид і трактор. З котловану вибрали побутове сміття, гілки, старі ковдри, матраци, імпровізовані собачі будки. Начальник четвертого ЖЕО, який обслуговує територію 101-го, Людмила Запорожець попередила – у майбутньому комунальники прибирати тут не збираються.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами начальника спеціалізованої інспекції Кропивницького Андрія Максюти, спецінспекція склала адміністративні протоколи на порушників правил благоустрою. На власника земельної ділянки - три адміністративні протоколи. Зараз проходить документування особи, яка облаштувала собачі будки та принаджувала своїми діями щурів.

Після того, як сміття вивезли, котлован засипали землею.

Фото Ігоря Вьюна

Нагадаємо, CBN вже знімав сюжет про стихійний смітник на місці колишньої недобудови на 101-му мікрорайоні. Люди почали бити на сполох, коли на звалищі масово оселилися щури.