«Олександрія» зазнала другої невдачі поспіль

Перегляди: 715

Після доволі непоганої гри з «Шахтарем», олександрійці в черговому турі Української Прем'єр-ліги сьогодні, 22 вересня, відправилися в Маріуполь, де сподівалися поповнити свій турнірний доробок.

Наші земляки займали друге місце, а команда Олександра Бабича знаходилися в групі аутсайдерів, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Та краще провели цей поєдинок саме гоподарі поля. Вже на 8-й хвилині нападник маріупольців Руслан Фомін виграв силову боротьбу у захиника суперників у штрафному майданчику й невідпорно пробив у ближній кут воріт Юрія Паньківа -1:0.

Як виявилося, цей гол став єдиним у матчі. Хоча більше шансів закріпити свою перевагу мали господарі, у олександріців гра попереду залишала бажати кращого. На останніх хвилинах зустрічі наші земляки мали декілька шансів врятуватися від поразки, але Валерій Бондаренко влучив ударом головою в поперечину, а Євген Банада, після ще одного кутового та легкої паніки в штрафній маріупольців, метірів із 12-ти пробив трохи вище цілі.

Таким чином «Маріуполь» зберіг мінімальну перевагу - 1:0. Олександріці ж зазнали третьої поразки в поточному чемпіонаті, що може коштувати їм другого місця.