«Зірка» поступилася в Миколаєві

Перегляди: 871

У матчі 10-го туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі кропивницька «Зірка» на виїзді протистояла МФК «Миколаїв» учора, 21 вересня.

Господарі поля відразу захопили ігрову та територіальну ініціативу, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Коли ж здавалося, що стартовий штурм кропивничани відбили, півзахисник господарів Андрій Ковальов на 15-й хвилині потужно пробив із-за меж штрафної площі. Голкіпер «Зірки» не бачив моменту удару й не встиг відвести загрозу. М’яч влетів у нижній правий від Марка Медведєва кут воріт.

А через дві хвилини той же Андрій Ковальов пробивав штрафний з лівого флангу. Й банальний навіс перетворився на другий гол, адже м’яч нікого не задів і опинився в сітці воріт «Зірки» - 2:0.

Після цього підопічні Руслана Забраньського трохи заспокоїлися й ледь не пропустили. Партнери вивели на ударну позицію в штрафному майданчику Станіслава Писарєва. Та наш юний форвард не зміг переграти воротаря «Миколаєва», який відбив складний удар у дальній кут.

До перерви суперники обмінялися декількома небезпечними випадами та рахунок не змінився.

В дебюті другого тайму кропивничани заробили право на штрафний, й Іван Рудницький, як і в недавньому переможному кубковому поєдинку, пробив над «стінкою» без шансів для голкіпера миколаївців – 1:2.

Підопічні Андрія Горбаня побігли відіграватися, але через сім хвилин після свого успіху, пропустили третій гол. В цьому епізоді передачу з лівого флангу ударом злету метрів із 12-ти замкнув колишній гравець «Зірки» Роман Попов – 3:1.

У подальшому в обох команд були можливості для того, щоб змінити рахунок, але більше голів вболівальники не побачили.