Керівник юстиції Кіровоградщини: «"Батьківщина" та інші не підтримали проект розвитку громадянського суспільства»

Перегляди: 1105

Начальник Головного територіального управління юстиції в Кіровоградській області Вадим Гуцул заявив, що представники окремих політичних сил не підтримали проект розвитку громадянського суспільства під час засідання сесії облради.

Про це він написав у Facebook, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Свого часу Лев Толстой сказав: "Сила уряду тримається на невігластві народу. Можновладцям це чудово відомо, а тому вони завжди будуть боротися проти просвітництва. Час уже до цього звикнути", - йдеться у дописі. - Ми не тільки не будемо звикати, а будемо ще й боротися з цим! У п'ятницю минула чергова сесія облради. Думаю, нікого не здивую, якщо скажу, що депутати втретє не підтримали проект розвитку громадянського суспільства, в якому були закладені кошти, направлені на підвищення правової освіти та культури населення. Серед "борців" за краще життя традиційно - члени таких фракцій, як "Батьківщина", "Радикальна партія Олега Ляшка", Опоблок і "Наш Край". Їм обіцяти рівність і добробут, звичайно, простіше, ніж реально діяти».

Вадим Гуцул також додав, що проект «Я маю право!» юстиція й надалі реалізовуватиме: «Я і моя команда успішно реалізує проект "Я маю право!" на Кіровоградщині. Будемо робити це й надалі, адже для нас найважливіше робити дійсно корисні справи, а не просто кидати на вітер обіцянки, як деякі, і не виконувати їх».

Свої слова керівник юстиції проілюстрував скрін-шотами з результатами голосування.

Мова йде про проект рішення «Про внесення змін до обласної програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Кіровоградській області на 2016-2020 роки», який на розгляд вносив голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.