Кропивничани отримали золото та срібло чемпіонату України з бейсболу

Перегляди: 1037

У суботу та неділю на бейсбольному стадіоні «Діамант» СДЮШОР-2 пройшли поєдинки заключного туру чемпіонату України з бейсболу, повідомляє кореспондент CBN.

Ще до початку цих протистоянь, бейсболісти «BioTexCom - КНТУ» практично гарантували собі перше місце. Поєдинки між підопічними Юрія Бойка та киянами можна було назвати тренуваннями з підвищеною відповідальністю. Але розслабитися собі кропивничани не дозволили. У суботу наші хлопці здолали суперників із рахунком – 11:0. А наступного дня господарі поля знову розгромили суперників у нокаут – 14:0 та 10:0.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Це була ефектна золота крапка від гравців «BioTexCom - КНТУ», які по завершенні зустрічі з рук першого віце-президента федерації бейсболу та софтболу України Володимира Ковальова та заступника начальника управління освіти, науки, молоді та спорту Уляни Соколенко отримали заслужені золоті нагороди.

Це вже 23-й чемпіонський титул команди Юрія Бойка. Срібними медалями нагородили бейсболістів та тренерів молодіжної кропивницької команди «BioTexCom – СДЮШОР». Підопічні Сергія Лимаренка та Руслана Дейкуна змінили минулорічну бронзу на срібло. А третє місце та бронзові нагороди здобула київська «Атма».