Кропивничани розповіли про майбутню поїздку в Буенос-Айрес на Юнацькі Олімпійські ігри

Перегляди: 1469

Про майбутні юнацькі Олімпійські ігри, які відбудуться з 6 по 18 жовтня в Буенос-Айресі, розповіли легкоатлет Олег Дорощук, його наставник Геннадій Здітовецький, тренер ще одного представника Кіровоградщини на юнацькій Олімпіаді Ярослава Ткача Микола Побережець, а також спортивний журналіст Юрій Ілючек, який буде висвітлювати хід подій на спортивному дійстві безпосередньо зі столиці Аргентини.

Мова йшла про шанси на нагороди наших земляків у змаганнях зі стрибків у висоту та спортивного скелелазіння, які є доволі високими. Геннадій Здітовецький та Микола Побережець запевнили, що їхні учні підходять до змагань у гарній спортивній формі й готові до підкорення олімпійського п’єдесталу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олег Дорощук зазначив, що його основними суперниками будуть легкоатлети з Китаю та Англії, але головне - подолати психологічне навантаження.

Юрій Ілючек, який до цього працював на дорослих літніх та зимових іграх у Ріо-де-Жанейро і Пхьончхані, розповів, що головну увагу в своїх репортажах приділить виступам українських олімпійців, серед яких окрема увага буде до земляків. Ще одним завданням спортивного журналіста буде порівняння дорослих та юнацьких Олімпійських ігор.

Свої враження Юрій Ілючек планує публікувати в тижневику «Україна-Центр» та на сайтах ОБОЗ та Sportreporter, а відеощоденники будуть розміщені на сайті СВN та сторінці журналіста в YouTube.