Жителів Кропивницького просять розрахуватися з боргами за тепло, щоб вчасно почати опалювальний сезон

Перегляди: 772

Жителів обласного центру просять розрахуватися з боргами за теплопостачання, щоб у місті вчасно розпочати опалювальний сезон.

З відповідним зауваженням звернувся міський голова Андрій Райкович сьогодні, 24 вересня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми працюємо, щоб опалювальний сезон розпочався вчасно. Вимоги, які ставить "Нафтогаз-Україна", - серйозні - борги потрібно сплатити, не менше 90%. Інакше не буде номінацій. На жаль, заборгованість зараз велика. КП "Теплоенергетик" сплатило боргів 70-72%, ДП "Кіровоградтепло" - в межах 80%», - сказав Андрій Райкович.

Водночас міський голова доручив розмістити на будинках оголошення про необхідність розрахувати з боргами.

«Розмістити оголошення про необхідність сплати боргів, з усіма роз'ясненнями, без залякувань! Вказати рівень оплати і заборгованості», - додав Райкович.

Нагадаємо, виконавчий комітет міської ради Кропивницького 11 вересня затвердив нові тарифи на опалення для населення. Абоненти комунального підприємства «Теплоенергетик» платитимуть за квадратний метр на 7,09 гривні більше, а абоненти державного підприємства «Кіровоградтеппло» – на 7,32 гривні.