ПриватБанк знизив відсоткову ставку для учасників AGROEXPO

Перегляди: 764

ПриватБанк знизив відсоткову ставку із лізингу транспорту, спецтехніки, обладнання та сільгосптехніки спеціально для учасників найбільшої агропромислової виставки міжнародного формату в Україні AGROEXPO-2018.

Про це CBN повідомили у прес-службі ПриватБанку в Кіровоградській області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Цього року ПриватБанк бере участь у AGROEXPO спільно з нашими партнерами - ПАТ "Ельворті", ТОВ "Промагролізинг Плюс", та групою компаній "Техноторг", - розповів директор Кіровоградської філії ПриватБанку Ростислав Масло. - Ми активно готувались до цього грандіозного заходу та підготували спеціальні умови лізингу для всіх учасників виставки - знизили ставки за програмою "Лізинг" до 16% річних. Усі, хто звернуться до наших співробітників, які працюватимуть безпосередньо під час виставки, з питання фінансування придбання будь-якої спецтехніки чи транспорту, обладнання, сільгосптехніки, отримають миттєве рішення з кредитування та знижену відсоткову ставку».

Найбільший державний банк є уповноваженим банком державної програми часткової компенсації витрат на придбання сільгосптехніки та обладнання вітчизняного виробництва. Співпраця з Мінагрополітики забезпечує компенсацію відсотків (1,5 облікової ставки за вирахуванням 1% річних за кредитним договором) з державного бюджету за користування кредитами. Крім того, програма «Агролізинг» адаптована під діяльність аграріїв зі спеціальними графіками погашень, пропонує фермерським господарствам сезонні «кредитні канікули». Клієнти ПриватБанку зможуть погасити кредит таким чином: перші шість місяців виплачувати тільки відсотки, решту шість місяців – суму боргу з відсотками рівними частинами.

2017 року клієнти ПриватБанку, які працюють в агробізнесі, отримали понад 70 млн грн. державних компенсацій вартості техніки та обладнання. Це більше половини загальної суми компенсацій в країні. Цього ж року аграрії зможуть взяти участь вже в п’яти державних програмах, спрямованих на підтримку агробізнесу.

Нагадаємо, що для зручності відвідувачів AGROEXPO-2018 курсуватиме спеціальний транспорт.