«Інгулець» продовжує боротьбу в Кубку України

Перегляди: 706

Підопічні Сергія Лавриненка на виїзді впевнено переграли «Мир» з Горностаївки.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після матчу чемпіонату України з «Волинню» тренерський штаб петрівчан дав перепочинок багатьом провідним виконавцям у кубковому протиборстві з «Миром». Та номінальні резервісти прекрасно впоралися з поставленим завданням. Хоча на початку поєдинку голкіпер гостей Антон Ситников блискуче зіграв, коли сам на сам виходив Олексій Бойко, а до цього арбітр трактував падіння в штрафному «Інгульця» як симуляцію Цибульського.

Після цього підопічні Сергія Лавриненка заграли на високих швидкостях, відмінно пресингували на чужій половині поля й змусили представників Другої ліги помилятися. Біля воріт господарів стали виникати небезпечні моменти. Гіоргі Кобуладзе пробив у стійку, удар Кен Ели відбив воротар, а ось «постріл» зі штрафного Іллі Коваленко, який обвів «стінку» на 20 хвилині, вийшов влучним – 0:1.

Надалі гості не зупинялися, й Артем Козлов вдруге перевірив на міцність стійку воріт суперників. І лише в середині другого тайму футболісти «Миру» мали непоганий шанс відновити рівновагу. Але Антон Ситников знову не дозволив відзначитися Олексію Бойку, відбивши ногами удар кращого бомбардира суперників.

Майже відразу петрівчани забили вдруге, коли Січінава скористався помилкою центрального захисника горностаївців і реалізував вихід сам на сам з воротарем – 0:2.

Ефектну крапку в цьому матчі поставив Каміль Хучбаров класним ударом на виконання в дальню «дев’ятку» - 0:3.

Команда Сергія Лавриненка на класі здолала представника Другої ліги й вийшла до 1/8 фіналу Кубку України. Саме на цій стадії боротьбу розпочинають усі представники елітного дивізіону.