Сергій Тарута й Андрій Ніколаєнко: «Кіровоградщина має великі можливості в АПК» (ВІДЕО)

Перегляди: 906

Депутат Верховної ради, лідер партії «Основа» Сергій Тарута і голова політичної партії Андрій Ніколаєнко взяли участь у форумі на тему державного регулювання АПК у рамках AGROEXPO в Кропивницькому.

На прес-конференції в CBN вони акцентували увагу на тому, якими мають бути аграрна політика держави і політика в галузі машинобудування та інженерії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сумно стає, що для того, щоб виростити тонну української пшениці, ми використовуємо іноземну техніку, іноземне насіння, іноземне пальне. Треба щоб все це було українське. От ця виставка - це одна з можливостей побачити український потенціал, і добре, що є люди, які її започаткували, вірять в неї, і вона розвивається з року в рік. Мені дуже приємно сьогодні тут бути», - зазначив Андрій Ніколаєнко.

«У нас є дійсно стратегія відносно розвитку аграрних територій і аграрного бізнесу, - наголосив Сергій Тарута. - У Кіровоградському регіоні є інший потенціал. Це машинобудування. Ми сьогодні бачили представників "Гідросили" і товари "Гідросили", які були на виставці, й "Ельворті", й інших других виробників, які сьогодні можуть конкурувати і конкурують».

Сергій Тарута також наголосив, що Україна має шанси на впровадження позитивних змін, але все залежить від виборів у 2019 році.

Подробиці - у відеосюжеті.

https://www.youtube.com/watch?v=_UNVO3e0PqE&feature=youtu.be