У Кропивницькому педагогів навчали, як допомагати у школі дітям з особливими потребами (ФОТО)

Перегляди: 1003

У Кропивницькому протягом двох днів педагоги навчалися, як працювати в класі з дітьми з особливими освітніми потребами.

Про це CBN повідомили в Кропивницькому інклюзивно-ресурсному центрі, на базі якого і проводилося підвищення кваліфікації.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Семінар, в якому взяли участь 180 вчителів з Кропивницького та області, був присвячений психолого-педагогічному супроводу дитини з особливими освітніми потребами в інклюзивному просторі.

Своїми знаннями з педагогами ділилися співробітники кафедри логопедії факультету корекційної педагогіки та психологї НПУ імені Драгоманова.

Вони провели майстер-класи, присвячені сенсорній інтеграції дітей з мовленнєвими порушеннями, подоланню комунікативних труднощів у дітей з розладами спектру аутизму та нейропсихологічному підходу до діагностики та корекції дисграфії.

Нагадаємо, у квітні Марина Порошенко та голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко підписали меморандум про долучення області до всеукраїнського проекту Фонду Порошенка «Інклюзивна освіта - рівень свідомості нації».