У Кропивницькому відбулася звітно-виборча Асамблея обласного відділення НОК України

Перегляди: 1538

Сьогодні, 27 вересня, у конференц-залі міської ради Кропивницького пройшла звітно-виборча Асамблея обласного відділення Національного олімпійського комітету України.

Делегати Асамблеї визнали роботу обласного відділення за звітний період, у який за рейтинговими показниками воно піднялося з 25 на 15 місце в Україні, задовільною й обрали керівні органи на наступні чотири роки, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головою олімпійського руху Кіровоградщини, за пропозицією обласної федерації дзюдо та самбо, переобрали керівника обласної федерації шинкіокушинкай карате (п’ятий дан) Олександра Кузьміна.

Першим заступником обласного відділення НОК України знову обрали срібного призера Олімпіади в Сіднеї, чотириразового чемпіона світу з велогонок на треку, почесного громадянина Кропивницького, заслуженого майстра спорту України Олександра Симоненка, який продовжуватиме представляти Кіровоградщину в НОК України.

Заступниками Олександра Кузьміна затвердили керівників обласної федерації футболу Віктора Безмертного, обласної федерації дзюдо Сергія Нечмоню та обласної федерації волейболу Дмитра Янчука.

Відповідальним секретарем відділення залишився головний спеціаліст міськспортвідділу Вадим Бебко.

До нового складу виконкому увійшли 16 фахівців фізкультурно-спортивної галузі.

Делегати Асамблеї також затвердили новий склад обласного відділення НОК у кількості 75 членів, обрали Ревізійну комісію й одноголосно підтримали пропозицію рекомендувати на посаду голови НОК України на наступний період його нинішнього керманича, олімпійського чемпіона, героя України, члена виконкому Міжнародного олімпійського комітету Сергія Бубку.