«Зірка» в серії пенальті поступилася «Олімпіку»

Перегляди: 852

У третьому попередньому раунді національного Кубку кропивницька «Зірка» зустрічалася з донецьким «Олімпіком», який наразі посідає шосте місце в Прем’єр-лізі.

Різниця в класі між суперниками стала помітною лише в додатковий час, коли гості заграли на повну потужність, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До цього підопічні Романа Санжара сподівалися обіграти аутсайдера Першої ліги, не особливо напружуючись. Та молода команда Андрія Горбаня, у складі якої через травми матч пропускали досвідчені Збунь, Рудницький та Маткобожик, діяла наполегливо, самовіддано й створила реальних гольових нагод більше, ніж конкуренти. Реалізувати з гри бодай одну з стовідсоткових можливостей, які були в першому та другому таймах, кропивничанам не вдалося. А от дальній удар півзахисника «Олімпіка» Сергія Політила на 37 хвилині вийшов потужним та влучним – 0:1.

Наполегливість господарів поля, гру яких по перерві підсилили Ярослав Поплавка та Станіслав Писарєв, які вийшли на заміну, принесла свої плоди. На 87 хвилині в штрафному гостей захисники збили Назара Виздрика, а Данііл Кондраков впевнено реалізував пенальті – 1:1.

У додатковий час гості пішли на штурм воріт Романа Льопки, який провів відмінний матч, та рахунок не змінився.

В серії післяматчевих пенальті перші чотири удари гравці обох команд реалізували. П’ятий удар кропивничана Олександра Сафонова голкіпер донетчан Костянтин Махновський парирував. Переможну крапку в «Олімпіка» поставив Віталій Балашов – 5:6.

Команда Романа Санжара крокує в Кубку України далі.