Кропивницький БК «Золотий Вік» дізнався своїх конкурентів на першому етапі

Перегляди: 2051

У майбутньому чемпіонаті України з баскетболу Кропивницький представлятимуть дві команди: «Золотий Вік» буде виступати у Вищій лізі, а «Золотий Вік-2» - у Першій. Ґ

Як повідомили СВN у прес-службі обласної федерації баскетболу, наразі вже відомі формула проведення турніру у Вищій лізі та склад учасників змагань. Кропивничани увійшли до Групи 1 і поміряються силами на першому етапі з командами «СумДУ» (Суми), «КДПУ» (Кривий Ріг), БК «Маріуполь», «Кремінь» (Кременчук), «Харківські Соколи», «Прометей» (Кам’янське), «Дніпро-2», «НІКО-БАСКЕТ» (Миколаїв).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Група 2: «Тернопіль-ТНЕУ», «Хімік-2» (Южне), «Говерла» (Івано-Франківськ), БК «Рівне», «КПЗО ДОС ДЮСШ-ДОР» (Дніпро), «Київ-Баскет», «Старий Луцьк-Університет», «Львівська Політехніка», «Черкаські Мавпи-2».

На першому етапі команди грають у групах у чотири кола. Потім на другому етапі команди, що посіли перше - четверте, п’яте - восьме та дев’яті місця в групі грають у чотири кола з відповідними командами іншої групи. Набрані на першому етапі очки враховуються.

На третьому етапі чотири найкращі команди грають матчі плей-оф з 1/2 фіналу до трьох перемог.

Стартові поєдинки нового сезону в Вищій лізі заплановано на 6 -7 жовтня.