У Кропивницькому директорка скандальної школи намагалася поновитися на посаді - не вийшло

Перегляди: 3722

Ленінський районний суд у Кропивницькому відмовив колишній директорці НВО №18 Валентині Приліпко у поновленні на посаді.

Суд ухвалив рішення про відмову 24 вересня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Приліпко подала позов про «визнання незаконним наказу про звільнення і його скасування, поновлення на роботі, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу».

Суд вирішив відмовити у задоволенні позову. Рішення можна оскаржити протягом 30 днів.

Нагадаємо, колишній директор НВО №18 Валентина Приліпко неодноразово фігурувала у скандалах. Її звільняли з займаної посади, однак вона поновлювалася через суд.

Батьки звинувачували Приліпко у грубому поводженні зі школярами, навіть у побитті. Ініціативна група їздила у лютому 2017 року до міністра освіти та науки Лілії Гриневич з проханням не допускати поновлення директорки на посаді.

5 червня 2018 року навчально-виховне об’єднання «Багатопрофільний ліцей – фізико-математична школа загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №18 – центр дитячої та юнацької творчості “Надія”» об’єднали з педагогічним ліцеєм.