У Кропивницькому ЮніорБанк не тільки навчає, а й підтримує своїх вихованців

Перегляди: 868

Переможці змагань на першість відкритого чемпіонату Кіровоградської області зі спортивної та художньої гімнастики отримали призи від ЮніорБанку.

Як розповіли CBN у прес-службі Кіровоградської філії ПриватБанку, вихованці дитячо- юнацькій спортивній школі «Надія» є також слухачами Бізнес-Школи ЮніорБанку у Кропивницькому.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«І наша Бізнес-Школа, і школа гімнастики мають одну мету - виховання справжніх особистостей, лідерів, які вміло володіють та використовують різносторонні знання, є сильними не лише тілом, але й духом. Дуже важливо підтримувати тих діток, які мають мету, мріють та прагнуть її досягти», - розповіла керівник напрямку ЮніорБанк Кіровоградської філії ПриватБанку Вікторія Подкладенко.

Наразі у Бізнес-Школі зараз навчаються 129 учнів, в тому числі і з ДЮСШ "Надія".

Навчальний рік у Бізнес-Школі лише розпочався, а вже приніс неймовірну кількість цікавих занять, направлених не лише на засвоєння азів фінансової грамотності, але й на всесторонній гармонійний розвиток особистості.

Навчальний цикл складається з восьми занять. Почати отримувати фінансові знання можна у будь-який момент.

Юних кропивничан чекають тренери Бізнес-Школи у головному офісі ПриватБанку за адресою: вул. Преображенска, 26/70.

Олександрійска Бізнес-Школа чекає своїх учнів за адресою: пр. Соборний, 122.

У Знам’янці юні банкіри можуть звертатись до школи №3, де на них чекають тренери Бізнес-Школи.

Молоді та перспективні учні світловодських Бізнес-Шкіл навчаються у відділенні ПриватБанку за адресою: вул. Героїв України, 94 та у приміщенні школи №3.

Відкриває двері Бізнес-Школа і для новоукраїнських школярів, на яких чекають за адресою: вул. Соборна, 7.