Депутату з Кіровоградщини, чий син умирав від голоду, проведуть психіатричну експертизу

Перегляди: 1382

Депутатові Новоукраїнської районної ради Олександру Мольченку проведуть психіатричну експертизу.

Про це кореспонденту CBN розповіла речниця обласної прокуратури Наталія Алексєєнко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Новоукраїнський районний суд задовольнив клопотання слідчого щодо призначення чоловікові судово-психіатричної експертизи», - сказала вона.

Коли будуть готові результати експертизи, в прокуратурі не повідомили, зауваживши, що це довготривалий процес.

Нагадаємо, з сім’ї Олександра та Наталії Мольченків вилучили всіх дітей – першого з вагою сім кілограмів замість 16 орган опіки забрав чотирирічного Владислава, а за кілька тижнів – його сестричок – Єву, Юлю і Сашу. Всі діти мали дефіцит ваги.

11 вересня Новоукраїнський районний суд обрав Мольченку запобіжний захід – два місяці цілодобового домашнього арешту. CBN повідомляв, що Олександр Мольченко регулярно порушує умови перебування під домашнім арештом. Депутат подав апеляцію, однак суд не задовольнив її.

26 вересня до редакції CBN зателефонував невідомий, який назвався адвокатом Мольченка та порадив не писати про його підзахисного. 27-го сам депутат написав шеф-редактору CBN повідомлення в Messenger, однак відповісти шансу не надав, заблокувавши респондента на Facebook.